Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1273

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
blenden
stomen
marineren
blancheren
frituren
vijzelen
heet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ikan Djahe
Gestoomde vis met een pittige smaak van gembe...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!