Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1332

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
zoet-zuur
stoven
bakken
pittig
stomen
zoet
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!