Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1343

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
heet
marineren
frituren
blenden
bbq
stoven
oven
grillen
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Sambal Ikan Tenggiri
Gebakken makreel in een hete sambalsaus
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Ayam Bakar Madu
Gestoofde kip met honing van de barbecue
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Bebek Panggang Pedis
Geroosterde, pittige eend van het spit

Groente / fruitgerechten

Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!