Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1355

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
stoven
vijzelen
heet
zuur
marineren
frituren
koud
pittig
blenden
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Tumis Remis Pedis Manis
Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus
Telor Ceplok
Gefrituurde, gemarineerde eieren
Sambal Goreng Buncis Lima
Snijbonen in een kruidige kokossaus
Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei
Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Rendang Telor
Kruidige, hardgekookte eieren

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!