Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1383

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
zoet-zuur
zoet
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
oven
vijzelen
stoven
blancheren
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!