Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1385

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
stomen
vijzelen
marineren
bbq
grillen
pittig
zoet
zuur
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Telor Cina
Eieren met een marmereffect
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Pindang Cumi
Gestoofde inktvis
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang
Roerbak van kouseband
Mangga Masam
Zoet/zure mango
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!