Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1388

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
stoven
vijzelen
zoet
heet
marineren
zuur
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Telor Kukus
Gestoomde omelet met kokosmelk
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!