Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1389

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
stomen
vijzelen
frituren
koud
blenden
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!