Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1393

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
oven
frituren
marineren
bbq
pittig
stoven
vijzelen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!