Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
pittig
zoet
bakken
koud
zuur
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Frikadel Goreng Babi
Aardappelkoekjes met varkensvlees
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!