Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #141

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stoven
frituren
vijzelen
koud
zoet-zuur
pittig
rauw
blenden
heet
oven
blancheren
koelen

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Bebek Goreng Lada Hitam
Gefrituurde eend gestoofd in zwarte pepersaus
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Sambal Ebi
Gebakken gedroogde garnalen

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!