Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1446

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
stomen
blenden
bakken
frituren
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Ayam Menado
Kip van de barbecue met een pikante, kruidige...
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Pepes Cumi Berisi Bumbu
Gevulde inktvissen met kruiden en zure stervr...
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Fu Yong Hai Tiga
Reepjes omelet met varkensvlees en garnalen i...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!