Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1454

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
frituren
vijzelen
zoet-zuur
marineren
bbq
heet
grillen
bakken
stomen
koelen
zoet
blancheren
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Ayam Goreng Kecombrang
Krokant gebakken, gestoofde kip in kokosmelk
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!