Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1471

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
marineren
pittig
grillen
koelen
blenden
heet
bbq
vijzelen
stoven
frituren
zoet-zuur
koud
zuur

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Sateh Ikan Kembung
Pittige makreel aan serehstengels
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!