Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #149

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
stoven
vijzelen
heet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!