Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
heet
bakken
vijzelen
pittig
marineren
bbq
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Fu Yong Hai Empat
Omelet met krab, garnalen en groenten in een ...
Sateh Udang
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!