Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1515

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
heet
stoven
blenden
bakken
koelen
frituren
marineren
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
blancheren

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Bebek Menyatnyat
Gestoofde eend in pittige saus
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Sambal Goreng Ayam Kering
Droog gebakken kip met kruiden

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!