Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #153

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
zoet
bbq
koelen
zuur
frituren
pittig
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Tahu Bacem
Gefrituurde zoete tahu

Groente / fruitgerechten

Sayur Pedah
Gezouten vis in kokosmelk met groenten
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!