Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1530

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
oven
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
zoet-zuur
pittig
koelen
frituren
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Telor Masak Bali
Eieren met ketjapsaus
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Udang Panggang Merah
Rode garnalen van de barbecue
Kol Kuning
Rolletjes kool gevuld met gekruid gehakt uit ...

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Frikadel Kentang
Drooggebakken aardappelgehaktkoekjes

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!