Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1539

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
marineren
oven
grillen
bakken
heet
stoven
blenden
blancheren
vijzelen
koud
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Bebek Panggang Pedis
Geroosterde, pittige eend van het spit
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Tumis Cumi Terong
Roerbak van inktvis met aubergine en paprika

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!