Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1544

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
stomen
blenden
pittig
marineren
vijzelen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Bakwan
Gefrituurde, hartige groentebollen met garnal...

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Tumis Tahu Sayuran
Gestoofde tahu met vlees en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!