Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1548

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
marineren
frituren
stoven
koelen
heet
zoet
rauw
koud
zuur
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Frikadel Ayam
Gefrituurde aardappel-kippengehakt koekjes
Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!