Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #155

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
heet
stomen
blancheren
zoet-zuur
marineren
frituren
bakken
stoven
zoet
oven
koud
pittig
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Bebotok Daging Pedis
Gestoomde koolpakketjes gevuld met pittig geh...
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Tahu Ketjap Dua
Gebakken, gemarineerde tahublokjes
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Sambal Ketimun Tomat
Twee kleine gerechtjes van vleestomaat en kom...
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!