Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1550

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
blancheren
zoet
koelen
koud
heet
stoven
vijzelen
oven
frituren
zuur
zoet-zuur
marineren
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Manisan Mangga Pedis
Stukjes mango met een pittige bite
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Jagung Rebus
Gekookte mais en bonen in kokosmelk
Smoor Lidah
Gesmoorde rundertong in bouillon en ketjap

Groente / fruitgerechten

Ayam Panggang
Kip uit de oven
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!