Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1558

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
bakken
koken
marineren
pittig
stoven
frituren
zuur
heet
stomen
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Ame Kumute
Eieren in kokossaus
Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Gulai Masin
Gestoofde tonijn met zure stervruchten in kok...
Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!