Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1574

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
blancheren
pittig
marineren
frituren
stoven
zoet
bbq
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Tulang Rusuk Babi
Geroosterde ribbetjes met een honingsausje
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!