Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1592

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
pittig
bakken
marineren
frituren
zoet-zuur
bbq
lauw
oven
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Tahu Gunting
Gefrituurde tahu met een pittig sausje
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!