Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1594

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
koelen
koud
frituren
vijzelen
pittig
zoet
stomen
zuur
rauw
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden
Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!