Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #160

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
zoet
frituren
vijzelen
pittig
blancheren
heet
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Rendang Sapi
Zeer pikant gestoofd rundvlees in kokosmelk
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen

Groente / fruitgerechten

Ayam Masak di Blanga
Kip in een zeer pittige saus
Sambal Ikan Bilis Telor
Eieren in sambal met droge, gezouten visjes

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!