Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1602

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
pocheren
bbq
grillen
blenden
oven
bakken
stomen
koelen
zoet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt

Groente / fruitgerechten

Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!