Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1605

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
heet
vijzelen
pittig
stoven
zoet
marineren
bbq
grillen
blenden
koelen
stomen
frituren
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud
zuur

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Ayam Saus Karamel
Kip in een zoete saus met honing
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk
Pepes Telor Gandaria
Gestoomde pakketjes gevuld met ei en gandaria

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!