Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1610

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
oven
koelen
bakken
zoet-zuur
marineren
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Perkedel Ikan
Gebakken aardappel-viskoekjes
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!