Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1627

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
stoven
marineren
frituren
heet
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Rendang Sapi
Zeer pikant gestoofd rundvlees in kokosmelk
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!