Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1628

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
frituren
stomen
vijzelen
blenden
stoven
oven
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...
Ayam Kacang
Kip met pinda's en tomaat
Frikadel Pan Empat
Kruidige aardappel-gehaktschotel uit de oven
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!