Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1633

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
pittig
stoven
heet
blenden
oven
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!