Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #164

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
bakken
heet
marineren
vijzelen
bbq
grillen
blenden
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Dadar Kentang
Pikante aardappelkoekjes

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!