Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1643

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
marineren
bbq
vijzelen
heet
zoet-zuur
koud
blancheren
koelen

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Ayam Panggang Djeruk Madu
Geroosterde zoet/zure kip van de barbecue
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Kombong
Gestoofde, zeer hete vis in kruidige kokosmel...
Nasi Tumpang
Rijst en pittige vis stevig gerold in een tre...

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!