Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1655

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
bakken
zuur
grillen
zoet
marineren
bbq
stoven
pittig
zoet-zuur
heet
rauw
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Udang Besar Panggang
Grote garnalen in een romige saus
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Tulang Rusuk Babi
Geroosterde ribbetjes met een honingsausje
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Perai Manis Masam
Zoet/zure prei

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!