Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #166

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
stomen
vijzelen
heet
marineren
bbq
blenden
zoet
zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen

Groente / fruitgerechten

Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!