Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1665

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
stoven
frituren
oven
pittig
marineren
grillen
zuur
stomen
blancheren
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Bebek Panggang Pedis
Geroosterde, pittige eend van het spit
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Udang Curry
Grote garnalen in een kerriesaus
Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!