Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1699

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
marineren
bbq
grillen
stomen
blancheren
zoet
vijzelen
pittig
frituren
rauw
koud
blenden
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Dadar Tomat
Omelet met blokjes tomaat
Udang Goreng
Gegrilde garnalenspiesjes
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Tulang Rusuk Babi
Geroosterde ribbetjes met een honingsausje
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Bakso Tetelan
Balletjes van rundvlees in bouillon

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Cumi Asin
Gezouten inktvis met mais in een zure stervru...
Download de rijsttafel
Moment geduld!