Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1705

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
frituren
stoven
zoet-zuur
marineren
heet
bbq
blenden
koud
oven
pittig
vijzelen
koelen

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Swiwi Djeruk
Gefrituurde kippenvleugeltjes met schijfjes c...
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!