Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1713

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
frituren
zuur
pittig
bakken
koud
heet
marineren
blenden
koelen
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Dadar Padang
Kruidige, pikante omeletreepjes
Bebek Gurih Cabe Hijau
Gestoofde eend in een pittige groene saus
Sambal Ikan Dua
Schol met pittige saus
Ayam Kalio
Gestoofde kip in kokos
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier

Groente / fruitgerechten

Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Tumis Rebung Kangkung
Hete roerbak van waterspinazie en bamboesprui...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!