Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1715

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
frituren
stoven
pittig
zoet-zuur
marineren
blenden
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen

Groente / fruitgerechten

Ikan Goreng Dengan Sayuran
Gebakken visfilet met groente in een zoet/zur...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!