Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1719

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
bakken
frituren
pittig
pocheren
marineren
bbq
blenden
blancheren
zoet-zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!