Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1721

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
pittig
stoven
vijzelen
heet
frituren
bbq
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden
Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Babi Bumbu Cin
Gesmoord varkensvlees met prei
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!