Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #173

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
frituren
vijzelen
bakken
marineren
zoet-zuur
bbq
pittig
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!