Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1746

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
heet
marineren
oven
vijzelen
koud
zoet
pittig
frituren
stoven
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Serampangan Pepesan
Pittige makreel uit de oven
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!