Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1748

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
marineren
vijzelen
pittig
bakken
stoven
blenden
heet
zuur
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Gulai Bebek
Zeer pittig gestoofde eend
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Groente / fruitgerechten

Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...
Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!