Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1763

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
heet
marineren
bbq
koken
blenden
pittig
frituren
bakken
blancheren
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal
Ikan Asem Pedis
Gebakken vis met zoet/zure saus
Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!